Известие

Collapse
No announcement yet.

ПОКУПКА НА АЛФА РОМЕO GTV

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• ПОКУПКА НА АЛФА РОМЕO GTV

Здравейте бих искал да стана част от екипа на алфа запалянковците но бюджета ми е ограничен до 1000 лев
    и ето това ми хареса ... моля споделете менения по темата дали си заслужава по принцип исках 156 2.0 16v

http://www.cars.bg/c1227200

не знам защо се води Spider

Първоначално публикувано от speedmj Покажи съобщение

Здравейте бих искал да стана част от екипа на алфа запалянковците но бюджета ми е ограничен до 1000 лев
    и ето това ми хареса ... моля споделете менения по темата дали си заслужава по принцип исках 156 2.0 16v

http://www.cars.bg/c1227200

не знам защо се води Spider
    Прекалена голям Бюджет си отделил колега 1000лв са много,за тези пари колата трябва да е повече от перфектна....
    Alfa romeo GTVex
    Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
    Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
    Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Колега, това което си показал е пълен гроб. Изчакай малко, събери повече парици и тогава скачай, защото от това, което виждам - жестоко приключение те чака. Мое мнение.
      Alfa GTV 2.0 TS '99

Comment

Колега,

преди десетина години и аз като теб реших да си купя Алфа ГТВ и си купих най-евтиното в мобилето за 8 900. После дадох около 6000 лв за ремонти. Първата година. После още 5000. Втората година. Като станаха над 35 000 пари спрях да водя статистика....

НЕ СИ КУПУВАЙ най-евтината кола от обявите.
        няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

С тоз екземпляр, тъй ще се "запалиш", че АР и на снимка няма да искаш да виждаш.

159 1.8 MPI
          166 2.0 TS (ex)

Comment

...

Честно казано, не мога да повярвам, че някой изобщо би обмислял да го купи тоя курник!
            Ако наистина я купиш с бюджет 1000лв , то оставащите 100 можеш да ги дадеш спокойно за транспорт до моргата.
            Last edited by NPP; d.m.y г., 15:28.
            Alfa Romeo GTV 1.8TS eX
            Alfa Romeo 146 1.6 boxer eX
            Lancia Kappa 2.0 eX

Comment

За тези пари по-добре виж 145/146 1,9тд или 155/164 за 8 клапанов Туин Спарк който е с верига
              Now: 156 2.5 V6 24V
              Ex: 147 Ti, GT V6, 147 1.6, 145QV, 155 TS, Gtv Cup pack, 75 1.6 I.E.

Comment

благодаря за бурзите и зичерпателни отговори а мойе ли да ми кайете колко при трабва да си заделя за алфа гтв

Comment

Парите не са най определящото. Но да кажем че намериш прилична, то 3500.. 4000 лв. биха те оправили преди обслужване и профилактики. Тая от обявата.... е всичко друго но не и ГТВ ... тоест било е

Comment

Хахахахха 2000.24vintila..... му ххахах....300 винтила...тва гтв е мега курник,септична яма,клекало,кенеф на село с изрязана триъгълна дупка...еко той хаххаха даже не е еко само той е 😂😅😂😅😂😅😂😅😂

Колега земи си за 1000 лева една 145 ца 1.9жтд и се счупи от возене
                    AR Type 939 2.4 JTDm TI Q-Tronic DPFon
                    AR Type 932 2.4 JTD Distinctive
                    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Geo Покажи съобщение
                      Колега, това което си показал е пълен гроб. Изчакай малко, събери повече парици и тогава скачай, защото от това, което виждам - жестоко приключение те чака. Мое мнение.
                      Дори и приключение него чака защото след покупка едва ли ще стигне по далеч от моргата,така че ще се отърве Бързо....!!!
                      Alfa romeo GTVex
                      Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Аз си мисля че като я купя за 800 за 1000 ще я пребоядиаат за още 1500 ще и оправят и двигателя и ми остават още 500 да си оправя интериона мисля че е по добре аз да ги оправя тези неща от колкото да я купя за 4000 и от там на такак да оправям всичко

П П колата и работи климатика и двигателя добре запали както и скоростите добре се включват има си и газова система колата е v6
                        Last edited by speedmj; d.m.y г., 23:18.

Comment

Аз си мисля че като я купя за 800 за 1000 ще я пребоядиаат за още 1500 ще и оправят и двигателя и ми остават още 500 да си оправя интериона мисля че е по добре аз да ги оправя тези неща от колкото да я купя за 4000 и от там на такак да оправям всичко

П П колата и работи климатика и двигателя добре запали както и скоростите добре се включват има си и газова система колата е v6
                          Колата по остатаците от емблеми е 2.0 16в ... и не, не разсъждаваш правилно! Правеняка винаги е правеняк. и винаги е по добре първоначално изрядна кола! По възможност от първи собственик! 2-ма, трима, нататък... винаги нещата са плачевни. Парите и избора са си твой! Това на снимките, за мен е донор и нищо повече.

Comment

Ами докато питаш тука да беше я купил и започнал с реставрацията като си решил как да действаш що питаш.
                            Относно колата няма две мнения пълен Кенеф.
                            Alfa romeo GTVex
                            Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Не е за теб тази кола,това е мангалски боклук ! Успех с търсенето !
                              Last edited by MaxPayne; d.m.y г., 23:27.

Comment

Working...
                              X